Egyedi fotósorozatok

Volt már olyan, hogy jól jött volna az a bizonyos „tényleg-építő-kritika”? Amely nem derékba tör, hanem többnek érzed magad, mint előtte.

A fotósorozataim ezt kínálják számodra. Önbizalom-erősítést, megértést, szeretetet, (ön)elfogadást, szépséget lelki és testi formában egyaránt.

Akt-, baba-, terhesfotó, extrém fotósorozat, táncos képek, életképek vagy amit csak el tudsz képzelni. A Te lelked építjük vele.

Grafikai szemléletemnek, empátiámnak köszönhetem, hogy számomra nincs csúnya ember. Formák vannak, melyeket úgy tudok egymás mellé rendezni, visszavetíteni, hogy a néző ugyanazt érezze, amit én: ez a kép (rajta a modell) szép.

Gyerekfotózás - Láng Andrea

Hogyan készül el egy fénykép?

1

Nem a szép vagy a csúnya embert fotózom. Lelket fotózok. Lélektáncot. Beszélgetünk, mígnem az én fejemben is leképződik, ami a Te bensődben van, zajlik. Hiszen a Te lelked a főszereplő! Fontos megjegyezni: az átadott információkat és érzéseket gonddal, megértéssel, szeretettel kezelem. Kettőnkön kívül senki másnak nincs köze hozzá. Amíg nem érzed magad biztonságban, vagy nem nyílsz meg, bele sem fogunk semmiféle „kattogtatásba”. A privát szférád szent, melybe nem rontok be.

2

Nálam minden, a masinám elé kerülő ember „modell”. Éppen ugyanaz a tisztelet jár neki, mint egy profinak. Fel mert állni a képzeletbeli pódiumra, le merte vetkőzni gátlásait és szembe mer nézni önmagával. Sorsfordító ereje lehet az elkészült képeknek…
Az általam megfogott valóság művészi képanyagban csapódik le. Sokszor sejtelmes, elgondolkodtató. Nem a megszokott budoár és társai. Lehet kültér, stúdió vagy az otthonod, nem a tucattermék lesz a végeredmény. Teljesen egyedi alkotás születik.

3

A kezem alatt született már fotó pocakos kismamáról, punk-bandáról, ikrekről, szerelmespárról, babáról, latex-fétisről, de akár ruha nélkül is.

Mindük gazdagabban távozott, mint érkezett.

Egyáltalán nem feltétel, hogy ismerd a pózolás rejtelmeit. Sőt, arra kérlek, ha tudsz is róla valamit, „felejtsd” az ajtón kívül – nem vele fogunk dolgozni. Végig Veled leszek és segíteni foglak.

4

Ha a téma megkívánja, sminkessel, „hajásszal”, stúdióval állunk a feladat elé, ám vannak témák, melyek mindezek nélkül, otthonodban, szigorúan smink nélkül készülnek; vagy éppen kültéren, megkapó táj ölelésében.

A képek elkészülte nem azonnal és a helyszínen történik. Az ún. „nyers” képeket feldolgozom és végeredményben 10-20 képpel gyarapítom az életed.

Garantálom, hogy illik majd a lelkedhez

Portréfotózás - Láng Andrea

Miért? Mert a képeimet tallózva valószínűleg mostanra már megszületett benned az az érzet, hogy ez a képi világ és mondanivaló megfog. Az egyedi megrendelésed nyomán pedig kiderül az is, hogy személyesen is ugyanez a helyzet.

Ha mégsem, úgy elköteleződés nélkül el tudsz állni a rendeléstől. Ha a továbbiakban is együtt dolgozunk, addig fogunk beszélgetni, amíg fel oldódsz és nem valami idegen ténykedésként éled meg, hogy egy kamerával kéne farkasszemet nézned (ami egyébként nem így van és segítelek).

Addig figyelek Rád, míg meg nem értem (érzem?), hogyan mutatnám meg a képeimen keresztül mindazt a jót, ami Benned van. Így személyes garanciám, hogy a lelkednek megfelelő képet alkotunk.

Nézd, mutatok néhány példát…

Akt fotózás

Az első elbeszélgetés egyik legfontosabb kérdése: miért vágysz rá, hogy viszontlásd magad a legszebb, legtermészetesebb formádban? Saját magad számára bizonyság? A párodat leped meg vele? Valami egyéb oka van?

Találkoztam már profi modellel, aki folyamatos visszacsatolás miatt állt modellt művészi aktfotókhoz. Komoly testképzavart győzött le és ez volt a győzelme eredménye, és annak szintentartása.

Valamint futottam már bele olyan kérésbe, ahol én beszéltem le a megrendelőm, hogy erre még nem áll készen. Ne kizárólagosan a párjának való megfelelési vágyból vetkőzzön pőrére.

Sorfordító mérföldkő is lehet egy ilyen képsor, így a saját hozzáállásunkkal is eszerint tiszteljük meg a feladatot.

A fotóim elsősorban természetes adottságokból építkeznek, a Léleknek is ezt az oldalát közelítem. A modelleim természetes mozdulatok közben örökítem meg. Sokszor használunk leplet és legtöbb esetben természetes fény és környezet vesz körül minket, mely komfortos.

Egy kisebb galériát minta képeimmel ide kattintva nézhetsz meg (felugró ablakban jelenik meg).

Gyerkőcök

Valahogy az élet hozta, saját gyerek mellett számos élet-részletet megörökítettem más gyerekek körül is. Általában helyszínre kiszállással készülnek a képek, hiszen otthonosabban mozognak saját környezetben.

Saját kislányommal is rengeteget kísérletezem. Van az az életkor, mikor ha el is kapom a mozdulatot, egészen biztosan nem ismétli meg a megfelelő háttér előtt. Ilyenkor montíroztam festmények elé – melyből abban az évben megható naptár készült.

Egy kisebb galériát minta képeimmel ide kattintva nézhetsz meg (felugró ablakban jelenik meg).

Kismama

A saját várandósságom mutatott rá, mennyire jó élmény osztozni a saját testemen a számomra oly fontos lélekkel. Imádtam befelé figyelni és ez megváltoztatta a kisugárzásom.

Ennek lehetett eredménye, hogy gyönyörűnek láttam a változó testem. Akkor azt szerettem volna, ha minden kismama ezzel az élménnyel él együtt. Nagyon meglepett, hogy legtöbbünk rengeteget bántja magát, éppen e változás miatt.

Célom nem változott: szeretném minél több anyának megmutatni, mennyire gyönyörűek, egyediek.

Egy kisebb galériát minta képeimmel ide kattintva nézhetsz meg (felugró ablakban jelenik meg).

Páros fotózás

Ha úgy érzitek, kapcsolatotok új szintre emelkedését megkoronáznátok egy gyönyörű képanyaggal. Változatos helyszínek közül tudunk választani, megkapó jelenteket tudunk felvenni.

Egy kisebb galériát minta képeimmel ide kattintva nézhetsz meg (felugró ablakban jelenik meg).

Portré

Izgalmas és felszabadult lesz, ennyit elöljáróban, bizton állítok. Legjobb oldalad és oldottságot hozunk ki a lelkedből. Itt sem a megszokott sémák szerint járunk el. Együtt találjuk meg a hozzád illő témát, kellékeket, hátteret, mozdulatot.

Egy kisebb galériát minta képeimmel ide kattintva nézhetsz meg (felugró ablakban jelenik meg).

Tematikus fotók

A legkülönfélébb felkérések érkeznek hozzám. Miért ne lehetne a Tiéd a következő?

Hagyományőrzők mozdulatait éppúgy örökítettem már meg, mint steampunk vagy fantasy kosztümöket, hozzájuk illő helyszínnel. Fitness-életmódtanácsadó és domina is elégedetten távozott a lencsém elől. Zenekarok felkéréseinek is szívesen eleget teszek – profiljuknak és személyiségüknek megfelelő hangulatot keltő képanyaggal, melyet nem koncerthelyszínen készítünk.

Egy biztos: együtt keressük az újszerű megoldásokat és segíteni fogok „átugrani a saját árnyékod”.

Egy kisebb galériát minta képeimmel ide kattintva nézhetsz meg (felugró ablakban jelenik meg).

Tedd meg az első lépést!

A tényleges tevékenységet konzultáció előzi meg, mely, mint első alkalom, ingyenes. Itt tudod eldönteni, velem akarsz-e dolgozni.

Ezután beszélünk meg dátumot, helyszínt, egyéb tudnivalókat. Ezek alapján számolok egyéni árajánlatot a számodra.

Ha nem szeretsz űrlapon írni, akkor várom leveled az andi@langandi.hu email címen.

Vedd fel velem a kapcsolatot és foglald össze néhány mondattal, milyen műfajban szeretnél képet látni magadról, esetleg az indokot, amiért erre vágysz.