Könyvillusztráció

Ha már megírtad a kéziratot, ám a képi világ papírra vetése még nem került sorra… Nézz körül ezen az oldalon!

Végig tudom vezetni a karaktereidet egységes stílusban, a szövegnek megfelelően a teljes történeten. Beépítem a kéréseid a rajzba.

Könyvillusztráció - Láng Andrea

Hogyan készül el egy illusztráció?

1

Beszélgetünk, a számodra kedves stílusról referenciaképeket nézegetünk mindaddig, amíg az én fejemben is megjelenik, amit Te elképzelsz.

Elsősorban akvarell-festmény illetve tollrajz készül. A stílus végig ugyanaz marad, a szereplők a szövegnek megfelelően „tevékenykednek”. A karakterek minden esetben a saját fantáziám szülöttei.

A vázlattól a kész képig számos egyeztetési fázison esik át a kép, így egészen biztosan abban az irányban haladunk, melyet Te határozol meg.

2

Technikailag a munkafolyamat szerződéskötéssel kezdődik és időszakonként számlázva vagy (kisebb munka esetén) egyszeri végszámla kiállításával fejeződik be. A képek jó minőségben scannelve, digitálisan, a tördelő által könnyen kezelhető formában kerülnek átadásra.

A képek bonyolultságától függően általában két ársáv létezik: egy a teljes jelenetekhez (többszereplős, akik a leírásnak megfelelő interakcióban vannak egymással, háttérrel – általában egészoldalas képek) és egy az egyszerűbb képekhez (egy-egy karakter, háttér nélkül).

Ha a könyvkiadás további folyamataiban bizonytalan vagy, összekötlek ehhez értő szakemberrel is.

Garantálom, hogy illik majd a lelkedhez

Könyvillusztráció - Láng Andrea

A képeimet tallózva valószínűleg mostanra már megszületett benned az az érzet, hogy ez a képi világ és mondanivaló megfog. A megrendelésed nyomán pedig kiderül az is, hogy személyesen is ugyanez a helyzet.

Ha mégsem, úgy elköteleződés nélkül el tudsz állni a rendeléstől.

Ha a továbbiakban is együtt dolgozunk, addig fogunk beszélgetni, míg „minden fehér foltot meg nem töltünk tartalommal”. A képet egyetlenegyszer teljesen újra tudom alkotni, a továbbiakban számos apró módosítással élhetsz.

Tedd meg az első lépést!

A tényleges tevékenységet konzultáció előzi meg, mely, mint első alkalom, ingyenes. Itt tudod eldönteni, velem akarsz-e dolgozni.

El fogok kérni mindent (képanyagot, szöveget), mely releváns lehet a grafikák szempontjából. Ezek alapján készítek egyedi árajánlatot. A szerződéskötés után a rajzok fázisairól folyamatosan tájékoztatlak, az elkészült képeket folyamatosan adom, amint elkészülnek. Az utolsó kép és számla elkészülte után használd egészséggel a Számodra készült illusztrációkat.

Ha nem szeretsz űrlapon írni, akkor várom leveled az andi@langandi.hu email címen. 

Vedd fel velem a kapcsolatot és foglald össze néhány mondattal, miről szól a könyved.